Historie banketbakkerij

Banketbakkerij Olsthoorn is in 1967 door de heer en mevrouw Olsthoorn gestart aan de Brinklaan in Bussum. Met achter de winkel een eigen banketbakkerij. Daar is een paar jaar later de winkel in Huizen bijgekomen met een aparte banketbakkerij voor de productie van beide winkels. In 2001 hebben Floris en Barbara Prins de winkels van Olsthoorn overgenomen. De productie vindt plaats in de bakkerij van Prins in Lelystad. In 2006 is het filiaal in Naarden geopend en in 2011 is het filiaal in Bussum gesloten.

In mei 2001 draagt de familie Olsthoorn het banketbakkersstokje over aan de huidige eigenaren; Floris en Barbara Prins. En met de samenvoeging in 2003 van de banketbakkerij met Banketbakkerij Prins uit Lelystad (broer van Floris Prins) is de banketbakkerij weer één groot familiebedrijf geworden.

Het bedrijf is lid van het Gilde Heerlijk & Heerlijk.  Een Gilde die nog steeds op ambachtelijke wijze dagelijks haar uiterste best doet om het beste product voor u te maken.

Sinds augustus 2006 is er een tweede filiaal geopend in Naarden, met recht een aanwinst en zeker de moeite waard om eens een kijkje te komen nemen.